Verdiepingspakketten

Zelf verder verdiepen na de online module Baby's in de kinderopvang

Ga samen met het team aan de slag met een totaalpakket per thema! Een webinar gegeven door een deskundige, aansluitende trainingsmaterialen (presentatie en daaiboek) en een praktische opdracht. 

De verdiepingspakketten zijn vanaf januari 2021 beschikbaar

Kan je niet wachten en wil je alvast laten weten dat je geïnteresseerd bent? 

Vanaf 2021 bieden we verdiepingspakketten aan naast de erkende e-learning Baby’s in de kinderopvang. Alles is zo opgezet dat een organisatie zelfstandig een start kan maken met de nieuwe theorie (in de vorm van een webinar), een bijeenkomst kan begeleiden om dit samen te bespreken en een brug kan slaan naar de dagelijkse praktijk. Centraal staat de webinar, gegeven door een specialist uit het veld. Deze kan individueel of door een groep worden bekeken via ons platform.

Met behulp van het trainingsmateriaal kan een organisatie een groep pedagogisch medewerkers zelf begeleiden. Het materiaal bestaat uit een PowerPointpresentatie en een bijbehorend draaiboek. Een totaalpakket waarmee je direct met de groep aan de slag kunt gaan.
Het programma sluit af - met voor elk thema - een speciaal ontworpen praktische opdracht die de pedagogisch medewerker handvatten geeft om met de nieuwe informatie aan de slag te gaan. De opdracht bestaat uit een instructie en materialen, zoals bijvoorbeeld inhoudelijke discussiekaarten.

 
 

Emotionele ontwikkeling van baby's


Leer meer over veilige hechting en waarom het zo belangrijk is. Hoe kan je het beste goed contact houden met je baby tijdens hectische dagen op de groep? Welke afspraken kun je samen maken om de emotionele veiligheid van baby's te stimuleren?  

 
 

Hersenontwikkeling van baby's


Benieuwd naar de invloed die jij als pedagogisch medewerker hebt op de hersenontwikkeling van de baby? Na de Webinar Hersenontwikkeling weet je het! Leer over de verbinding interactievaardigheden en hersenontwikkeling; hoe zit het in elkaar?

 
 

Spel- en speelgoed bij baby's

 

Leer hoe je met spel en speelgoed kunt aansluiten bij de ontwikkeling van baby's. We bieden een praktische gids voor optimale spelbetrokkenheid voor jonge kinderen (0-1 jaar). En wat is passend speelgoed voor 3-6, 6-9 en 9-12 maanden? 

Sample 3 for three columns

Coming soon


Naast de thema's Emotionele ontwikkeling, Hersenontwikkeling en Spel- en speelgoed komen we medio 2021 ook met de thema's Taalontwikkeling, Inrichting van de ruimte en Motorische ontwikkeling. Hou onze website in de gaten voor informatie.