Veelgestelde vragen 


Tijdens de 'Corona periode' bieden we een 'thuis-versie' van de praktijkopdrachten aan 

Bij de praktijkopdrachten in de module staat een 'thuis-versie' van de praktijkopdrachten zodat je 80% van de opleiding vanuit huis kunt maken.

Heb je vragen over bestellen of inloggen?

Vragen over de praktijkopdrachten - module Baby's in de kinderopvang

Voordat je de opdrachten in je e-learning module instuurt, moet deze voorzien zijn van een handtekening van de leidinggevende (of pedagogisch coach) en vult de leidinggevende of pedagogisch coach de beoordelingsformulieren in. Deze vind je in de praktijkopdrachten zelf. Ook bespreek je sommige onderdelen in de opdrachten op je werkplek. Welke onderdelen dit zijn, staat beschreven in de praktijkopdrachten zelf. Nadat je je opdrachten hebt geüpload, worden deze ook nog door E-schoolkinderopvang beoordeeld.

 Dan is het ook mogelijk dat een ervaren collega 'baby-specialist' je begeleidt bij het maken van het plan van aanpak van de praktijkopdrachten.

-       De pedagogisch coach of leidinggevende moet altijd deel 1 en deel 2 ondertekenen

-       De e-learning blijft 8 maanden geldig

-       Binnen de looptijd van de e-learning moet de door de leidinggevende ondertekende opdrachten worden ingestuurd.

De leidinggevende ondertekend alle opdrachten en dit kan ook na de corona-crisis.

Vragen over de cursus en de toets

In praktijkopdracht 2, 4 en 6 wordt gevraagd om een logboek bij te houden. Hou een logboek voor een periode van minimaal 2 weken bij waarin je elke dag noteert hoe de voortgang van deze opdracht verloopt. Je noteert: welke interactievaardigheid die dag voor jou centraal staat. Hoe ga je hiermee aan de slag? Het logboek lever je online in bij de desbetreffende opdracht, samen met de bijbehorende praktijkopdracht bij voorkeur in een word of pdf bestand.


Algemene vragen over je pc 
Contact met E-schoolkinderopvang.nl