Veelgestelde vragen

 

 

Heb je vragen over bestellen of inloggen?

Vragen over de praktijkopdrachten - module Baby's in de kinderopvang

   

 Voor het nakijken van de praktijkopdrachten hanteren we een nakijktermijn van maximaal zes weken.


Vragen over de cursus en de toets

De geldigheid van je module is 6 maanden indien je gestart bent in 2018. Ben je in 2019 gestart met de e-learning Baby's in de kinderopvang? Dan is de geldigheid 8 maanden. Ben je uitgenodigd om deel te nemen aan een onbeperkt leren pakket of heeft je werkgever een speciale afspraak gemaakt met E-schoolkinderopvang? Dan is de geldigheid een jaar.  


Vanaf 28 mei 2019 is de geldigheid van de module Baby's in de kinderopvang voor individuele deelnemers 7 maanden. Let op: dit is exclusief het nakijken en beoordelen van de praktijkopdrachten.   

Heb je meer tijd nodig voor het afronden van je module? Dat kan. Voor € 25,- is het mogelijk de einddatum met 9 maanden te verlengen. Stuur een mail naar helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl met je loginnaam en login e-mailadres. Je ontvangt dan een factuur voor de verlengingskosten.


Algemene vragen over je pc  

Heb je ondersteuning nodig bij je aanschaf of het gebruiken van de e-learning module(s) of heb je andere vragen?
Neem dan contact op met onze helpdesk. We helpen je graag zo snel mogelijk verder, het liefst met een volledige oplossing in onze eerste reactie. 
Daarvoor moeten we soms iets uitzoeken. Ons streven is dat je op werkdagen binnen 48 uur een reactie hebt.

Mail ons via: helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl. Noteer in je e-mail duidelijk het probleem/de vraag, het e-mailadres waarmee je inlogt en de cursusnaam/cursusnamen.