Veelgestelde vragen

 Wist je dan 90% van de vragen die ons gesteld worden, beantwoord worden in onderstaande handleiding of in de  veelgestelde vragen?
Mogelijk staat het antwoord op jouw vraag daar tussen.  

Al onze ondersteuning verloopt via e-mail. We helpen je graag zo snel mogelijk, het liefst met een volledige oplossing in onze eerste reactie. 
Daarvoor moeten we soms iets uitzoeken. Ons streven is dat je op werkdagen binnen 48 uur een reactie hebt. 

 Komen we er op die wijze niet uit? Dan bellen we je graag.

Helpdesk

Heb je vragen over bestellen of inloggen?

  • Wilt u liever geen gebruik maken van aankopen via de webshop? Dan kunt u een e-mail sturen naar helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl. U ontvangt dan een bestand van ons waar u de gegevens van de deelnemers in kunt vullen; een zogeheten csv-bestand. Vanaf 25 deelnemers melden we deelnemers gratis voor u aan. Bij een aanvraag met minder dan 25 deelnemers brengen we € 25,- per import in rekening.  

  • Nadat de deelnemers door ons met behulp van het csv-bestand in het systeem gezet zijn, krijgen de deelnemers een uitnodiging om deel te nemen aan een e-learning. Het is ook mogelijk om een aantal e-learnings in het bedrijfsportaal klaar te zetten die u zelf doorstuurt naar de deelnemers.

Vragen over de praktijkopdrachten - e-learning Baby's in de kinderopvang
  • Het uploaden van je praktijkopdrachten doe je in de e-learning waarvoor je bent aangemeld.

  • Klik daar op Praktijkopdrachten.

  • Je kunt nu de praktijkopdrachten downloaden en digitaal invullen. 

  • Als je klaar bent, dan kun je ze op dezelfde pagina waar je ze gedownload (als PDF-bestand) hebt ook uploaden; voordat je ze upload moeten deze ondertekend zijn door je leidinggevende of pedagogisch coach.

  • Alle vragen van de zes praktijkopdrachten dienen gemaakt te zijn. Wanneer er vragen niet gemaakt zijn wordt de gehele praktijkopdracht als onvoldoende beoordeeld.

  • Upload alle de praktijkopdrachten apart (met de pagina's op de juiste volgorde) en op de juiste plek.

  • Het logboek lever je ook in. 

  • Het certificaat komt beschikbaar als je praktijkopdrachten door E-schoolkinderopvang als voldoende zijn beoordeeld (en je ook de toets hebt behaald).  

Vragen over de e-learning en de toets

In praktijkopdracht 2, 4 en 6 wordt gevraagd om een logboek bij te houden. Hou een logboek voor een periode van minimaal 2 weken bij waarin je elke dag noteert hoe de voortgang van deze opdracht verloopt. Je noteert: welke interactievaardigheid die dag voor jou centraal staat. Hoe ga je hiermee aan de slag? Het logboek lever je online in bij de desbetreffende opdracht, samen met de bijbehorende praktijkopdracht als pdf bestand.


Algemene vragen over je pc  

Voordat je aan de slag gaat met E-School, adviseren wij je de laatste versie van een moderne browser, zoals Chrome van Google, of Microsoft Edge te installeren.
Deze browsers zijn gratis te downloaden. Wij raden je het gebruik van Internet Explorer af.