Trainingen

Naast e-learnings biedt E-school Kinderopvang in samenwerking met zusterbedrijf Kans² ook groepstrainingen aan,  specifiek voor de kinderopvang. Zowel via open inschrijving als incompany trainingen.


Met welke training start jij? 


Sample 1 for three columns

Extra bij Baby's in de kinderopvang

We organiseren aanvullende- en verdiepende incompany bijeenkomsten. Denk aan  startbijeenkomsten of een online intervisie om de praktijkopdrachten met onze supervisors te bespreken behoren tot de mogelijkheden. 

Extra bij Baby's in de kinderopvang

Sample 1 for three columns

Opleiding De Pedagogisch Coach

Hoe maak jij als pedagogisch coach het verschil voor kinderen? Hoe kun je vanuit gezamenlijke analyse van beelden de pedagogisch medewerker coachen?

De Pedagogisch Coach 

Sample 1 for three columns

Taaltraining Op weg naar 3F

Voldoe jij al aan de nieuwe taaleisen?  Kans² heeft samen met Uitgeverij Malmberg een blended 3F- taaltraining ontwikkeld, specifiek voor de eisen vanuit VVE en IKK.

Training taal 3F

Sample 1 for three columns

VVE-trainingen

Voldoe je al aan de nieuwe VVE-eisen? Wij geven de Basistraining Vier VVE, Uk en Puk en VVE Startblokken.

VVE trainingen

Sample 1 for three columns

Samen bouwen aan een IKC

Bent u onderdeel van een IKC, of bent u van plan deel uit te gaan maken van een IKC? Kans² biedt met de training ‘Samen bouwen aan een IKC’ handvatten aan hoe u een IKC kunt opbouwen en hoe je elkaar kan versterken.

Samen bouwen aan een IKC

Sample 1 for three columns

Top BSO!

Ben je Pedagogisch medewerker en werk je in de BSO? Dan is TOP BSO een training voor jou! We bieden meerdere modules aan. Zoals de kinderen in de BSO, Grip op de groep, als gedrag opvalt en meer. Elke organisatie kiest zelf welke modules voor hun medewerkers van belang zijn. Ons advies is om modules niet te combineren omdat wij vinden dat dit ten koste gaat van de inhoud én van het didactische principe.

Top BSO!

Sample 1 for three columns

Meldcode kindermishandeling

Wat weten jij en je collega’s al over de meldcode? Heb je de verschillende stappen in een procedure beschreven? Is iedereen op de hoogte van die verschillende stappen? Wat weten jullie over het thema kindermishandeling en huiselijk geweld? Voelen jullie je bekwaam om gesprekken aan te gaan met ouders en leerlingen over vermoedens?  

Mledcode kindermishandeling

Sample 1 for three columns

Workshops

Werken met de kriebelbox

Leer hoe je kinderen kunt stimuleren om hun tastzin meer te gaan gebruiken.

Baby- en kindergebaren

De baby- en kindergebarenmethode stimuleert de  taalontwikkeling, maakt taal visueel, je leert elkaar beter te begrijpen en je krijgt meer inzicht in de behoeftes en beleving van het jonge kind. 

Sample 1 for three columns

Samen zetten we de ontwikkeling van het jonge kind centraal

Een training die zich richt op de zorg voor kinderen (vanaf -9 maanden tot 7 jaar) en hun ouders, aangeboden door diverse professionals binnen een IKC.

Ontwikkeling
  jonge kind centraal