Tarieven


Aanschaf losse e-module

Wil je een e-module volgen? Ga naar het scholingsaanbod en selecteer een e-module naar keuze.  Je rekent deze module eenvoudig af via IDEAL en vult je naam en e-mailadres in. Met je eigen account kun je de e-module na betaling direct terugvinden op je persoonlijke overzichtspagina. Je kunt aan de slag. De aanschaf van een losse module kost €25,-. (je hebt vanaf het moment van aanschaf een half jaar toegang tot de module) De e-learning Baby's in de kinderopvang is hierop een uitzondering omdat daarvan de praktijkopdachten door ons gecontroleerd worden. Voor deze module zijn de kosten vanaf 01-01-2019 € 75,-.

Organisatie abonnement

Vertegenwoordig je een organisatie? Dan kun je kiezen voor een organisatie abonnement. Binnen dit abonnement ontvangen alle medewerkers persoonlijke inloggegevens op een besloten leeromgeving. De medewerkers volgen e-learning modules naar keuze (of naar keuze van de organisatie). Voor een standaard abonnement betaal je de jaarlijkse aansluitkosten van € 265,-. Daarnaast betaal je een vast bedrag per geactiveerde module of medewerker. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een eigen leeromgeving in eigen huisstijl met eigen content in de leeromgeving. Zodoende kan een organisatie online leermodules en video’s uploaden en delen binnen een besloten leeromgeving. Leidinggevenden binnen de organisatie kunnen de leerresultaten op locatie- en organisatieniveau monitoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij stellen afhankelijk van de wensen een offerte op maat op. Meer weten over een organisatie abonnement? 
Zie: organisatie abonnement 

IKK erkende variant van de module 'Baby's in de kinderopvang' maakt geen deel uit van het organisatie abonnement

De module 'Baby's in de kinderopvang' maakt ook deel uit van het abonnement. Wil je de IKK erkende versie van deze module in het abonnement waarbij wij de praktijkopdrachten beoordelen? Dan komen er € 50,- per medewerker extra kosten bij. Vraag de contactpersoon van jouw organisatie voordat je start met de module, om contact op te nemen met ons. Dit kan via: helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl. Dan zetten we de juiste module voor je klaar.