Tarieven


Aanschaf losse e-module

Wil je een e-module volgen? Ga naar het scholingsaanbod en selecteer een e-module naar keuze. Je rekent deze module eenvoudig af via IDEAL en vult je naam en e-mailadres in. Met je eigen account kun je de e-module na betaling direct terugvinden op je persoonlijke overzichtspagina. Je kunt aan de slag. De aanschaf van een losse module kost vanaf 1 januari 2020 €30,-. (je hebt vanaf het moment van aanschaf een half jaar toegang tot de module) De e-learning Baby's in de kinderopvang is hierop een uitzondering omdat de praktijkopdachten worden nagekeken door vakinhoudelijk specialisten. Voor deze module zijn de kosten vanaf 01-01-2020 € 95,-.

Heb je de module Baby's in de kinderopvang niet behaald dan kun je een Herkansingsmodule aanvragen voor € 65,-. Het verlengen van de eindtermijn Baby's in de kinderopvang met 6 maanden blijft in 2020 € 25,-

Organisatie abonnement

Vertegenwoordig je een organisatie? Dan kun je kiezen voor een organisatie abonnement. Binnen dit abonnement ontvangen alle medewerkers persoonlijke inloggegevens op een besloten leeromgeving. De medewerkers volgen e-learning modules naar keuze (of naar keuze van de organisatie). Voor een standaard abonnement betaal je de jaarlijkse aansluitkosten van € 265,-. Daarnaast betaal je een vast bedrag per geactiveerde module of medewerker. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een eigen leeromgeving in eigen huisstijl met eigen content in de leeromgeving. Zodoende kan een organisatie online leermodules en video’s uploaden en delen binnen een besloten leeromgeving. Leidinggevenden binnen de organisatie kunnen de leerresultaten op locatie- en organisatieniveau monitoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij stellen afhankelijk van de wensen een offerte op maat op. Meer weten over een organisatie abonnement? 
Zie: organisatie abonnement 

Vanaf 1-1-2020 blijft het tarief voor een organisatie abonnement € 265,-. Het tarief voor het permanent leren pakket is € 40,- per deelnemer. Het permanent leren pakket bestaat uit alle modules die in de webshop staan BEHALVE de IKK erkende Baby's in de kinderopvang.

IKK erkende variant van de module 'Baby's in de kinderopvang' maakt geen deel uit van het organisatie abonnement

De module 'Baby's in de kinderopvang' maakt ook deel uit van het abonnement. Maar wil je de IKK erkende versie van deze module in het abonnement waarbij wij de praktijkopdrachten beoordelen? Dan komen er per medewerker extra kosten bij. Vraag de contactpersoon van jouw organisatie voordat je start met de module, om contact op te nemen. Dit kan via: helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl.

Het tarief voor de e-learning Baby's in de kinderopvang wordt per 1-1-2020 € 95,- (prijs is inclusief het beoordelen van de praktijkopdrachten). Heb je de toets voor de module Baby's in de kinderopvang niet behaald dan kun je een Herkansingsmodule aanvragen voor € 65,-. Het verlengen van de eindtermijn Baby's in de kinderopvang met 6 maanden blijft in 2020 € 25,-