Ons team staat voor je klaar!

E-school Kinderopvang & Kans²

Clarine de Leve

Directeur E-school Kinderopvang

“Ik krijg heel veel inspiratie uit het werken met professionals. Leren van elkaar en nieuwsgierig zijn naar elkaars drijfveren. Daar word ik blij van.

Samen kijken hoe we een stapje verder komen in de kwaliteitsverbetering van het pedagogisch handelen. Waar kan je het verschil betekenen voor het individuele kind en zijn of haar ouders? Hoe ga je betekenisvolle relaties aan met het kind, de ouders en je collega’s."

Vincent Polman

Directeur Kans²

“Met ontzettend veel plezier ben ik elke dag samen met een fantastisch team aan het werk aan een heel mooi doel; medewerkers van mensgerichte sectoren ondersteunen door middel van scholing en coaching. Als directeur besteed ik naast de strategie en aansturing veel tijd aan samenwerkingen en relatiebeheer. 

Sinds de oprichting in 2009 ga ik elke dag fluitend naar mijn werk!”

Johan Steltman

Operationeel manager

“Iedere dag zetten mijn collega’s zich in om professionals in mensgerichte sectoren hun kracht en talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Mijn rol als operationeel manager is om ze hierbij te ondersteunen en te faciliteren. 

Door middel van continu verbeteren worden mijn collega’s en ik iedere dag een nét iets betere versie van onszelf, en daar plukken onze klanten de vruchten van!”

Marieke Platenkamp

Onderwijskundige

“Ik laat graag zien hoe leuk leren kan zijn, waarbij ik het belangrijk vind om pedagogisch professionals zich trots te laten voelen op het belangrijke werk dat zij doen. Of het nu om de ontwikkeling van een e-learning of training gaat; het moet product moet de deelnemer inspireren, verrijken en bevestiging geven.”

 

Anne Bijsterbosch

 

“Pedagogisch professionals te mogen trainen en coachen en op die manier samen een kwaliteitsslag in de branche kinderopvang te mogen realiseren, dát is waar mijn hart ligt. We doen het samen! Samen teruggaan naar de bron (waar doen we het voor?) en vooruitkijkend naar de toekomst (wat willen we realiseren?) zorgt voor tal van mooie inzichten en initiatieven in deze branche. En dat ik daar dan aan mag bijdragen en mijn expertise daarin mag verwerken/verrijken – dat is toch fantastisch?”

Caitlin de Boer

Junior onderwijskundige

"Ik vind het belangrijk dat leren (en werken) leuk is. Bij Kans² en E-school kan ik alles wat ik nu leer in mijn studie toepassen voor de e-learnings en trainingen waar ik bij betrokken ben en leer ik zelf ook elke dag weer iets nieuws!"

Annemarie van Amerongen

Coördinator trainingen

“Vanaf het moment dat een organisatie geïnteresseerd is in een training of opleiding tot aan het moment van de eindevaluatie voel ik me nauw betrokken. Ik heb ook veel contact met trainers en deelnemers ben gedreven om alles in goede banen te leiden.”

Lindsey Derks

Coördinator trainingen


Barbara Janssen

Coördinator trainingen

“Ik draag graag bij aan goed gewaardeerde trainingen; dé plek om te leren, te ontmoeten en te verdiepen. Met een kritisch oog voor beeld en taal draag ik bij aan het uitwerken en uitvoeren van de (online) marketingcommunicatie en coördinatie van de trainingen.”

Maaike van Hengstum-'t Hart

Operationeel medewerker

“13 jaar lang werkte ik met veel plezier op het kinderdagverblijf en de BSO. Nu is mijn werk een stuk administratiever en beheer ik de helpdesk. Zo help ik mijn vroegere collega’s met hun vragen over hun training en e-learnings en help ik hen met alle praktische zaken.” 

Maureen Kanter-Elshoff

Senior supervisor

“Ik ondersteun het team van supervisoren van de baby-opleiding en houd toezicht op de kwaliteit van hun feedback aan de deelnemers. Online coach ik groepen pm-ers met plezier door de baby-opleiding heen en help hen bij het meebewegen in de lijn van de pedagogische visie van de organisatie. Werken met aandacht vanuit de juiste groepsorganisatie schept rust. Ook voor jezelf!” 

Rinie van Leeuwen

Senior adviseur

“Een goed gesprek doet er toe om tot de juiste keus voor scholing en coaching te komen. Ik houd er van om met organisaties mee te denken zodat hun medewerkers optimaal kunnen functioneren en met veel plezier dagelijks hun werk doen! Gerichte deskundige scholing en coaching kan het verschil maken, daar ben ik van overtuigd.”

Manuela van Otterloo

Financieel medewerker